onsdag 30 november 2011

Challenge me happy #11

Eftersom jag har varit hemma och vabbat i veckan har jag haft lite tid att pyssla mellan varven. Igår gjorde jag ett bidrag till  utmaning nr 11 på Challenge me happy. Man skulle inspireras av ett foto. Jag använde mig av färgerna och titeln/temat. Fotot är på mig och mannen från Amsterdam i höstas. Vi satt i solgasset på takbaren på hotellet.

I´ve been home from work this week, with a sick child... I managed to do some scrapbooking now and then... Yesterday I found a really inspiering photo att Challange me happy. I used the colors and the titel/theme. Here's my take:


Lite detaljer...


måndag 28 november 2011

Swe scrapbook skiss v.48

Hej på er! Wiii, jag har skapat! Inte en, inte två, utan tre layouter och ett kort!! Och jag är så himla nöjd med allihop. Känns underbart skojigt! Jag bara längtar efter att sätta tänderna i något nytt projekt! Min sista LO gjorde jag till veckans skiss på Swe Scrapbook. Igårkväll började jag kladda lite på ett mönsterpapper, mest för att det var skojigt, inga större planer. Imorse när jag surfade runt hittade den här skissen. Den var som klippt och skuren för mitt påbörjade kladdpapper! Resten av layouten scrappade sig nästan själv och jag är jättenöjd! Gillar fotot på min fina tjej som jag tog när vi var på lite fotosafari i Brokind för några veckor sedan. Hon gillar att posera men ofta gör hon tyvärr väldigt mycket miner... ;-P Här är hon ju mest bara gullig! <3


Jag har gått loss med glitter ordentligt här också... Glimmer glam, mist, stickles och glossy... Looovely! ;-D


Åh vad det var skojigt att kunna visa något nyproducerat!! Hoppas att jag håller i det här nu och fortsätter scrappa! Nu ska jag gå och sova! Go'natt!

söndag 27 november 2011

Prince charming

God morgon ! Första advent idag och det är typ storm ute... Stella ska snart sjunga på adventsgudstjänst i kyrkan, ska bli kul att se henne! Och snart är det luciakonsert... Almanackan är fulltecknad på hennes rad! ;-)
Och tänka sig, jag håller på med en LO. Det går inte fort framåt, men det går framåt! Nu har bakgrunden fått foton och en halv titel! ;-P Och det är superkul!! Hoppas jag orkar och hinner göra klart den idag! Men den är till Punky scraps, så jag kan inte visa den än... Förhoppningsvis får jag dock lite eld i baken och kommer igång att skapa igen, saknar det massor!!

För några veckor sedan gjorde jag en LO som jag inte har visat, så den bjuder jag på här:


Den blev lite bucklig av allt kladdande och därmed lite sned i fotograferingen... Fotot sitter rakt. :-) Förutom träpapprena är jeanspappret min favvo för tillfället! Kanske kommer bli tjatiga alster. Men bättre tjatiga än inga alls!? Hur kommer det sig att glittret alltid försvinner när man fotar? Ser ju mycket tråkigare ut på bild ju...


Gossen på bilden sitter just nu i fåtöljen iförd storasysters solglasögon, och kollar på Emil. <3
Nu ska jag sätta fart! Hoppas på att återkomma med nyskapat snart! :-D

fredag 25 november 2011

Ett livstecken!

Hej på er! Igår efter jobbet, som blev helt klart ansträngande på slutet, åkte jag ner till Camilla på designat. Hon ska lägga ner butiken och har utförsäljning. Supertrist eftersom det är min favvobutik, men eftersom Camilla är en favvoperson så förstår jag henne till fullo! :-) Klart man ska göra det som känns bra i magen!
Hur som, jag kom inte tomhänt därifrån...


Eftersom jag är tokig i träpapprena var jag tvungen att bunkra lite... Lite fler "splaschar" såklart, och mina favvoblommor! En snygg mask och några charms! Dessutom fick jag med mig en fungerande dymo istället för den jag har som bara gör vissa bokstäver.
Nu är det bara scrappandet som saknas!! ;-P Men hör och häpna så gjorde jag början till en bakgrund igår, jag har en plan! Hoppas på att jag kan genomföra den bara.

Idag är jag ledig och har tänkt mig storstädning inför adventspyntande. Vi får väl se hur långt jag orkar och hinner... Min son var på ett uselt humör förut och var JÄTTEARG för att jag vägrade hyra Bilar 2 för 49:- när vi köpte den förra helgen så han kan se den i sitt rum. Men nä, han skulle se den på "pappas TV". Suck! Nu har han kapitulerat för stunden och ligger hoprullad i fåtöljen och kollar på barnkanalen medan jag dricker kaffe och bloggar! :-)

Kom på att jag inte visat mitt lilla alter-projekt jag gjorde till tävlingen på Linköpingscrap. Man skulle altra vad som helst och det skulle vara glittrigt. Jag hittade en av alla otaliga McD-leksaker som finns i huset. En liten ask som jag byggde om till ett litet kärleksskåp! :-)

Har återigen använt mig av indexbilderna för att få med mina finingar i det lilla, lilla skåpet. Jag har målat det med gesso och klätt det med canvas som jag kladdat och stämplat på. Det glittriga syns sådär, men det är stickles lite här och där!

lördag 12 november 2011

Höst och frost!

Så oerhört vackert det är ute idag!! Imorse när barnen och jag gick till bussen för att åka till simskolan (mannen skulle byta däck på bilen) var det frostigt i spindelnäten i varenda buske och staket.
Nu i eftermiddag tog jag med mig sonen och kameran ut i det fina vädret en liten stund, här är några av bilderna:

                                                  Frosten hade hunnit bli vatten i solen...
Lillprinsen fascineras av ett höstlöv...
Fina gräset var också fullt med vattendroppar!
Till rabatten på framsidan hade dock inte solen kommit än...

Nu ska jag åka och lämna de små trollen hos mormor! Tidig sänggång för mig ikväll (ovanligt, jag vet... ;-P) klockan ringer 04:00 för avfärd mot Ullared och julklappsshopping, underbart!!

fredag 11 november 2011

I'm alive...

I know it doesn't show these days.... I'm sooo tired and my mojo is hiding somewhere, please tell me if you see it! ;-) A blog without updating is no blog, right?!
I'll try to get myself together and do some scrapbooking this weekend! Im off for four days, that would do it I hope! :-) First some cleaning of the house today and maybe I find my mojo somewhere... ;-P

Tjohej på er! Jag vet att man inte kan tro att jag lever, men det gör jag faktiskt! ;-) Jag bara är så sjuuukt trött och orkar inte göra nåt annat än att sova på kvällarna när barnen somnat. Trist men sant! Är sugen på scrappa dock men vet inte riktigt hur jag ska mobilisera ork och inspiration... Men nu är jag ledig i fyra dagar, hoppas det ska göra susen! Nu behöver jag städa katastrofområdet till hus först, sen kanske det andra kommer per automatik?! Funderar på en sväng till julmarknaden på Ekenäs slott i eftermiddag. Har aldrig varit där men det låter mysigt! Och på söndag väntar shoppingmeckat Ullared!! Tjohoo!

Nää, dammsugaren väntar...